Oprah Winfrey je okružena slavnim gostima, prijateljima i obožavateljima snimila je svoj posljednji show i uz suze se oprostila od emisije koju je vodila 25 godina

Spektakl je održan pred 13 tisuća gledatelja u sportskoj i koncertnoj dvorani United Centar u Chicagu. Voditelj i glavni najavljivač bio je Tom Hanks.

'Nije tajna da je Oprah inspirirala milijune ljudi. I nakon 25 godina i dalje je na vrhu, i dalje ohrabruje ljude da se trude ispuniti svoje snove, da naporno rade, obrazuju se, čitaju, da postavljaju pitanja', rekla je Madonna.

Za Oprah koja ni sama nije znala tko će se sve pojaviti u dvorani, pjevali su Beyonce, Alicia Keys, Stevie Wonder i glumac Jamie Fox. Tom Cruise rekao je da mu je bila čast 12 puta gostovati u njezinoj emisiji.

Uz nju je bila i Maria Shriver, mlada glumica dakota Fanning, Katie Holmes i Halle Berry.

>> Oprah Photoshopom otopila 10 kilograma

>> Oprah se uvukla u haljinu Beckhamice

Svečanost snimljena sinoć u United Centru prikazat će se u dva dijela, sljedeći ponedjeljak i utorak, a završna epizoda 'Oprah Winfrey Showa' nakon 25 godina, čiji sadržaj još uvijek nije poznat, emitirat će se u srijedu 25. svibnja.

Oprah će karijeru u industriji zabave nastaviti vođenjem nedavno pokrenute vlastite televizijske mreže OWN, ali više neće snimati svoj legendarni show.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju