Početak godine osmijehom je ukrasila jedna od najslađih holivudskih djevojčica. Nahla Berry sve je sličnija svojoj lijepoj mami Halle koja uživa u vezi sa seksepilnim glumcem Oliverom Martinezom, a i četverogodišnja Nahla je presretna i uživa u svakom trenutku provedenom s njima

Novu 2012. godinu trojka je provela u Malibuu, a dan na suncem okupanoj plaži najbolje je iskoristila Nahla. U igri na toplom pijesku pridružio joj se i Oliver Martinez.

Četiri godine stara djevojčicu koju je glumica dobila u vezi s modelom Gabrielom Aubryjem neodoljivo podsjeća na mamu. U šarenoj suknjici i bosih nogu uživala je u cjelodnevnoj igri u kojoj joj je francuski glumac bio najveća podrška.

>> Halle Berry: Ljepota koja ne blijedi

>> Nahla Berry 'fura' svoj stil!

Hoće li početak 2012. donijeti i velike promjene oskarovki pokazat će vrijeme, a i istina o prstenu koji 45 godina stara glumica odnedavno nosi. Zlatni prsten s velikim zelenim smaragdom koji krasi njezinu ruku mogao bi biti zaručnički, a Halle koja je izjavila kako nakon dva propala braka više ne želi izgovarati sudbonosno 'da' možda će ipak promijeniti mišljenje.

Oliver Martinez koji je najbliže braku bio tijekom veze s pjevačicom Kylie Minogue, no nije se nikada vezao dok je Halle Berry u braku bila dva puta, s igračem bejzbola Davidom Justiceom od 1992. do 1997. te s glazbenikom Ericom Benétom od 2001. do 2005. Nakon toga je bila u vezi s Gabrielom Aubryjem kojem je 2008. rodila Nahlu, a nakon prekida su vodili bitku za skrbništvo nad djevojčicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju