Otkako je bila malena beba Suri Cruise je plijenila pažnju što zbog popularnih roditelja, a što zbog neobičnih odgojnih mjera i izjava koje su Katie Holmes i Tom Cruise svakodnevno punili medijske stupce. No čini se kakao i danas, kada je zakoračila u 7 godinu života Suri još uvijek radi po svom

I dok je sa svega nekoliko godina nosila sandale na visoku potpeticu, šetala u pidžami po šoping centrima te je tijekom zimskih mjeseci šetala u ljetnim haljinicama golišavih nogu, Suri Cruise i danas njeguje vlastiti stil odijevanja.

>> Velika Surica postala sramežljiva curica

Popularna djevojčica je dan provela s majkom i prijateljicom, a za šetnju gradom je odabrala kombinaciju začinjenu neobičnim detaljima.

>> Kako je Suri obrlatila mamu u 5 koraka?

Uz plavu haljinicu i sivi kaputić Suri je iskombinirala crne čarape i trendi čizmice, a u prvom se planu našla i njezina upečatljiva bijela kapa u obliku medvjedića te trendi nokti nalakirani u dvije boje.

Iako će uskoro navršiti 7 godina Suri ne odustaje od omiljenih dječjih rekvizita. Tako je ružičastu dekicu koju je godinama 'vukla' za sobom zamijenila novom plišanom igračkom.