Otkako je bila malena beba Suri Cruise je plijenila pažnju što zbog popularnih roditelja, a što zbog neobičnih odgojnih mjera i izjava koje su Katie Holmes i Tom Cruise svakodnevno punili medijske stupce. No čini se kakao i danas, kada je zakoračila u 7 godinu života Suri još uvijek radi po svom

I dok je sa svega nekoliko godina nosila sandale na visoku potpeticu, šetala u pidžami po šoping centrima te je tijekom zimskih mjeseci šetala u ljetnim haljinicama golišavih nogu, Suri Cruise i danas njeguje vlastiti stil odijevanja.

>> Velika Surica postala sramežljiva curica

Popularna djevojčica je dan provela s majkom i prijateljicom, a za šetnju gradom je odabrala kombinaciju začinjenu neobičnim detaljima.

>> Kako je Suri obrlatila mamu u 5 koraka?

Uz plavu haljinicu i sivi kaputić Suri je iskombinirala crne čarape i trendi čizmice, a u prvom se planu našla i njezina upečatljiva bijela kapa u obliku medvjedića te trendi nokti nalakirani u dvije boje.

Iako će uskoro navršiti 7 godina Suri ne odustaje od omiljenih dječjih rekvizita. Tako je ružičastu dekicu koju je godinama 'vukla' za sobom zamijenila novom plišanom igračkom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju