Svoju prvu samostalnu službenu dužnost Catherine Middleton je obavila zamjenjujući princa Charlesa. Kako je on morao otputovati u Saudijsku Arabiju te otkazati svoje prisustvo, vojvotkinja se odlično snašla u ulozi šarmantne domaćice na humanitarnom događaju u Londonu. Kao što je bilo za očekivati, odjenula je ženstvenu haljinu i pokazala blistavu kosu te po prvi puta otkrila ožiljak na glavi

Catherine Middleton po prvi je puta bez svog supruga, princa Williama, obavila prvu službenu dužnost kao članica kraljevske obitelji. Pri tome je bila ženstvena, šarmantna i u skladu s protokolom zbog čega je dobila mnogobrojne pohvale za zamjenu odsutnog princa Charlesa.

'Bila je potpuno prirodna, opuštena i šarmantna, a porazgovarala je osobno sa svakim gostom', potvrdili su uzvanici oduševljeni princezinim prvim javnim nastupom na kojem se pojavila sama.

Pri tome nije razočarala niti odabirom haljine, lijepom vintage kreacijom koju potpisuje jedna od njezinih omiljenih dizajnerica Amanda Wakeley, kao niti sjajnom frizurom. Iako su sebritanski mediji raspisali o umecima za kosu koji su zaslužni za njezinu bujnu frizuru, glasnogovornik kraljevske obiteljio potvrdio je kako se radi o ožiljku koji je Kate zadobila u djetinjstvu. Odbili su otkriti o kakvoj se operaciji radi jer je to privatna stvar obitelji.

Kate nije jedina koja ima ožiljak, nezgoda na golfu ostavila je ožiljak i na licu njezinog supruga. On je ožiljak na čelu zaradio kada je imao 13 godina.

>> Catherine Middleton ima svoju kraljevsku 'blizanku'

>> 4 modna zakona koja je nametnula Catherine Middleton

Kako se mladi kraljevski par uskoro sprema na turneju po Danskoj, sigurni smo da će svako pojavljivanje vojvotkinje u javnosti pokrenuti nove trendove odijevanja te predstaviti stajlinge spremne za kopiranje i svakodnevnu prilagodbu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju