Nakon karijere supermodela, dizajnerice, pop ikone pop zvijezda pa čak i plesačice oko šipke - Kate Moss će u svoju biografiju moći upisati da je i balerina

Supermodel radi na duetu sa zvijezdom iz serije 'Seks i grada', Mikhailom Baryshnikovim, koji slovi kao jedan od najvećih baletnih plesača modernog doba.

Gospođica Moss bit će zvijezda kratkog filma radnog naslova 'Baryshnimoss' u kojem osim s 62 godine starim Rusom, surađuje s poznatim koreografom i redateljem Michaelom Clarkom.

Već je počela s privatnim satovima koji će trajati tri mjeseca prije nego li snimanje krene u francuskom gradu Marseille u srpnju.

No, takav režim naravno podrazumijeva i discipliniran način života u kojem alkohol i različiti opijati nisu poželjni dio zdrave i uravnotežene svakodnevice.

Kate Moss pokazala bradavice na tjednu mode

'Kate mora biti u sjajnoj formi, zdravi i lijepa, tako da će morati smanjiti broj noćnih izlazaka. Znam da je jako sretna što je u ovom projektu i siguran sam da će to i učiniti' rekao je jedan od uključenih u projekt.

VIDEO: Drogirana Kate Moss bauljala po pisti

Od manekenke se ne očekuju vrhunski baletni koraci, a budući da je i sjajan Baryshnikov zagazio u sedmo desetljeće života, naglasak u ovom plesnom zagrljaju više će biti na prožimanju ova dva, naizgled nespojiva, karaktera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju