Izreka kaže: Muškarci su kao vino, što su stariji to su bolji. Prosijedoj kosi i trodnevnoj bradi teško je odoljeti, a to znaju i holivudski šarmeri Patrick Dempsey i Ben Affleck. No koji je zgodniji?

Činjenica je da muškarci što su stariji to su šarmantniji. Prosijedoj kosi i trodnevnoj bradi rijetko koja žena može odoljeti.

To znaju i Patrick Dempsey i Ben Affleck, seksi glumci koji izgledaju bolje nego ikad. No teško se odlučiti koji je zgodniji jer svaki ima svoj faktor.

Patrick Dempsey poznatiji kao neodoljivi neurokirurg Dr. Derek Shepard iz hit serije 'Uvod u anatomiju' svojim šarmom osvojio je žene diljem svijeta.

Iako nije klasičan ljepotan poput Brada Pitta ili Davida Beckhama ovog 44 godine starog glumca karakterizira neodoljivi osmijeh i prodoran pogled koji obara s nogu.

Dempsey je dva puta bio u braku i ima troje djece, kćerku i sinove blizance.

S druge strane, tu je šest godina mlađi srcolomac Ben Affleck koji spada u skupinu lijepih muškaraca pravilnog lica.

Ovaj ljepotan s rupicom na bradi fantastičan je glumac, a izgleda bolje nego ikad.

Seksi Ben osvojio je srca brojnih holivudskih ljepotica među kojima su Gwyneth Paltrow te Jennifer Lopez za koju je bio i zaručen. S glumicom Jennifer Garner u sretnom je braku već pet godina i otac je dvije kćeri.

>> Seksi tata Ben s kćerkicom Violet

>>VIDEO: Tko su holivudski naj tate od formata?

Kažu da se o ukusima ne raspravlja, no morate priznati kako ovi frajeri još uvijek imaju ono nešto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju