Petra Ecclestone je na svom vjenčanju vrijednom 5 milijuna funti održanom u dvorcu Odescalchi u gradiću Bracciano blistala u vjenčanici dizajnerice Vere Wang. Uz haljinu u boji slonovače bez naramenica s detaljima od čipke kći vlasnika Formule 1 nosile je dijamantnu tijaru i naušnice

Jedna od najpopularnijih dizajnerica vjenčanica Vera Wang u posljednje vrijeme ima pune ruke posla. Nakon što je kreirala haljinu za starletu Kim Kardashian u njezinoj se haljini udala i Petra Ecclestone, a ubrzanim tempom dovršava i vjenčanicu u kojoj će se udati kći Ralpha Laurena.

>> Kim Kardashian: Vjenčanica i buket poput princezinih

>> Sestre Ecclestone vole kratko i izazovno

Mladenka, 22 godine stara dizajnerica blistala je na vjenčanju održanom u dvorcu Odescalchi u blizini Rima. U haljini vrijednoj 600 tisuća kuna i uz koju je nosila i veo Petra je imala raspuštenu kosu koja je slobodno padala po ramenima.

Mladence je u dvorcu dočekalo 18 članova Kraljevskog filharmonijskog orkestra i 20 članova jednog od najboljeg zbora na svijetu Tenebrae koji su goste oduševili koncertom koji je trajao 40 minuta.

Petru je do oltara gdje ju je dočekao suprug James Stunt dopratio otac Bernie Ecclestone. Nakon što su Petra i James razmijenili zavjete, mladencima i njihovim gostima zapjevao je talijanski tenor Andrea Bocelli i to Petrinu omiljenu pjesmu 'Time To Say Goodbye'. Vjenčana kuma je bila sestra Tamara. Ona je blistala u sivoj asimetričnoj haljini od organze dok je mama Slavica Radić za ovu prigodu odjenula zlatnu haljinu od satena s gornjim dijelom ukrašenim kamenčićima.

Među 250 gostiju na raskošnom vjenčanju u dvorcu u kojem su zavjete izmijenili Katie Holmes i Tom Cruise gosti su bili Sarah Ferguson, princeze Eugenie i Beatrice, Paris, Nicky i Kathy Hilton te mnogi drugi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju