Prvi put u Hrvatskoj Nova TV omogućuje gledateljima tzv. advanced streaming, odnosno gledanje programa unaprijed. Dok se premijera dramske serije 'Larin izbor' u kojoj glavnu ulogu tumači Ivan Herceg s nestrpljenjem očekuje na ekranu, Nova TV odlučila je nagraditi svoje gledatelje pretpremijerom

Prvi nastavak nove serije u čijim su glavnim ulogama Doris Pinčić i Ivan Herceg posjetitelji internetskog servisa OYO.hr mogu pogledati već danas. Nakon jednostavne registracije za simboličnu naknadu posjetitelji servisa mogu naručiti video na zahtjev i upoznati se s likovima i pričom koja će ekranom vladati ove jeseni.

>> Ivan Herceg od jeseni ponovno zavodi!

Podsjetimo se, 'Larin izbor' je serija o Lari i Jaši koje razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije.

Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem.

Autorica koncepta i kreativna producentica serije je Jelena Popović Volarić, glavni pisac Tomislav Hrpka, a urednik priče Milijan Ivezić. Redatelji su Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhlovski dok glazbu potpisuje Tonči Huljić.

Uz glavne glumce u seriji ćemo gledati istaknuta imena: Ecija Ojdanić, Filip Juričić, Marija Kohn, Frane Perišin, Ornela Vištica, Mladen Vulić i mnoge dr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju