Nakon četiri dana provedenih u bolnici zbog mučnina vojvotkinja Catherine u drušvu princa Williama nasmiješena i s buketom žutih ruža napustila je bolnicu

Učestale mučnine te nemogućnost zadržavanja hrane i tekućine zbog čega lako može doći do dehidracije bili su razlozi zbog kojih je vojvotkinja Catherine zavšila u bolnici.

>> Službeno potvrđeno: Catherine Middleton očekuje bebu

Vjerujući u njezin oporavak cijela Britanija danima već slavi radosnu vijest o trudnoći i nagađa o imenima koje će kraljevski par nadjenuti svom prvom djetetu.
Tamošnji mediji pretpostavljaju kako će odabir pasti na tradicionalna imena poput Charlesa ili Williama bude li dečko ili na znakovito ime Diana u slučaju rođenja curice.

>> Catherine Middleton: Fotografija koja je srušila sve protokole

Tijekom Kateinog boravka u bolnici javnost je zaintrigirala i vijest kako je vojvotkinji dijagnosticirano Hyperemesis gravidarum stanje od kojeg najčešće pate žene koje na svijet donesu blizance.

Vijest o dvostrukoj sreći zasada nije potvrđena, a osmijeh na blistavom licu vojvotkinje koja se u društvu princa Williama i s buketićem žutih ruža pojavila pri izlasku iz bolnice odaje kako je njezino stanje zasada u najboljem redu što je i najvažnije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju