Volite knjige i dobru zabavu? Onda nikako ne propustite potpuno drugačiji književni festival na kojem vas očekuje pregršt dobre zabave i razgovori s poznatim domaćim književnicima n atri lokacije u centru Zagreba

Od četvrtka 20. listopada do subote 22. listopada ne propustite i obavezno posjetite totalno drugačiji književni festival 'Cappuccino Book Festival powered by Always' koji će se po prvi puta održati na tri lokacije u središtu Zagreba – caffe baru Maraschino, klubu Pepermint i knjižari Mozaika knjiga u Bogovićevoj ulici.

>> Romani o zaljubljenim ženama i slatkorječivim muškarcima

Za vrijeme trajanja festivala imat ćete priliku družiti se s nekim od najpoznatijih hrvatskih autora poput Julijane Matanović, Hrvoja Šalkovića, Sanje Pilić, Rujane Jeger, Aleksandra Štulhofera i drugih, ali na jedan posve nov i drugačiji način.

Isto tako, zabavit će vas i stand up komičari, a na humanitarnom partyju koji će se u četvrtak navečer održati u klubu Pepermint, glazbu će za vas puštati svjetski putnik Hrvoje Šalković i majstor kuhinje Mate Janković uz domaćicu večeri i Alwaysovu ambasadoricu Ivu Šulentić.

>> Dašak luksuza za one dane u mjesecu

Osim lude i nezaboravne zabave, party će imati i humanitarnu notu jer će se na njemu prikupljati knjige koje će biti donirane djeci iz Doma za djecu 'A.G.Matoš' u Selskoj ulici.

Bogat i zanimljiv program počinjat će u popodnevnim satima na navedenim lokacijama, a sve što morate učiniti je između 20. i 22. listopada svakako posjetiti 'Cappuccino Book Festival powered by Always', dobro se zabaviti i doživiti potpuno nov doživljaj književnog festivala u središtu Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju