Iako kažu da je ljepota relativan pojam, čini se da u svijetu poznatih i slavnih postoje kriteriji. Zavirite li malo dublje u svijet zvijezdi, shvatit ćete kako ne postoje nevjerojatne slučajnosti

1. Zooey Deschanel i Katy Perry
Krase ih različiti talenti, a glumica i pjevačica imaju vrlo slične crte lica. Velike plave oči i simpatičan prćasti nosić te gusta tamna kosa njihove su zajedničke točke.

2. Keira Knightley i Natalie Portman
Ove dvije glumice imaju nevjerojatno sličnu fizičku građu, a blijeda put, nježne crte lica i blagi pogled su također ono što ih povezuje.

3. Cameron Diaz i Helena Christensen
Lijepa glumica i slavni supermodel poznate su po neodoljivom pogledu, kao i izraženim jagodičnim kostima. Iako je Cameron trenutno plavuša, na fotografiji na kojoj je bila brineta izgleda kao sestra blizanka četiri godine starijoj Heleni.

4. Marlene Favela i Jessica Alba
Ljepota meksičke glumice Marlene Favela s lakoćom konkurira popularnoj Jessici Albi. Prekrasno lice, baršunasta put i osmijeh koji obara s nogu je ono što veže ove dvije krasotice.

5. Kyra Sedgwick i Julia Roberts

Špičast i naglašen nos, prekrasan holivudski osmjeh i duga valovita kosa samo su mali dio fizičkih karakteristika koji povezuju ove dvije glumice.

6. Paz Vega i Penelope Cruz
Osim što su obje atraktivne Španjolke, ove dvije ljepotice imaju začuđujuće slične crte lica. Naglašen nos, velike tamne oči kao i neodoljive usne njihovi su aduti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju