Nakon nedavno objavljenih zaruka, švedska princeza Madeleine po prvi puta se pojavila na službenom događaju sa svojim zaručnikom Chrisom O'Neilom. Na gala večeri 30 godina stara princeza izgledala je ženstveno i profinjeno, izborom frizure i haljine podsjećajući na britansku kolegicu Catherine Middleton

S europskih kraljevskih dvorova ne odzvanjaju skandali, jer moderne princeze ili poslušno slijede sve zadane protokole ili dokaze o škakljivim događajima njihove asistentice i pomoćnice drže pod ključem skrivene od ušiju i očiju javnosti.

>> Ovo je najveselija europska princeza

Uz besprijekorno ponašanje, ove dame svojim stilskim izborima utjelovljuju prototipe modernih elegantnih princeza.

Uz najpopularnije Catherine Middleton i Charlene od Monaka, te princeze iz Danske Mary i Nizozemske Maxime, sve se više govori i švedskoj ljepotici Madeleine.

>> Charlene Wittstock: Ovako treba izgledati moderna princeza

Osim o njezinom izgledu govori se i o očitoj sličnosti s britanskom vojvotkinjom te zaručničkoj fotografiji, vrlo sličnoj onoj na kojoj je Mario Testino ovjekovječio zaruke britanskog kraljevskog para.

Bez obzira traži li buduća mladenka uzor u britanskoj kraljevskoj ruži ili je sličnost sasvim slučajna, mora se priznati da je konkurencija za tron najljepše europske kraljevne sve opakija i profinjenija.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju