Zanimanje za princezu Catherine i njezinu sestru Pippu ne jenjava, a mediji prate svaki njihov korak, a posebnu pažnju uvijek zaslužuju odjevne kombinacije. Baš zato su svi primjetili da se Pippa koja je u društvu bivšeg dečka Alexa Loudona s kojim se pomirila te posjetila Wimbeldon gdje je uživala u meču Federera i Tsonga, nosila istu haljinu kao i dan ranije tijekom šopinga u omiljenim londonskim trgovinama

Još prije tjedan dana Pippa Middleton i Alex Loudon potvrdili su prekid jednogodišnje veze, no sada su opet skupa i zaljubljeniji no ikada.

Pippa Middleton, najpopularnija Britanka i mlađa sestra Vojvotkinje od Cambridgea još uvijek poznatije kao Kate, posjetila je Wimmbledone. I njen posjet dva dana poslije Kateinog posjeta, i uživanje u teniskom meču ne bi bio ništa neobično da se nije pojavila u društvu bivšeg dečka Alexa Loudona. Par se čvrsto držao za ruke i tako svima potvrdio da su izgladili nesuglasice i da su opet zajedno.

>> Ozbiljno lice postaralo Pippu Middletonu

>> Catherine Middleton: Povjetarac svježine na vrelom Wimbledonu

Pippa je kao i obično izgledala senzacionalno u maloj crvenoj lanenoj haljinici koja je odmah zapela za oko ženama koje prate modu pa su požurile u trgovine da nabave isti primjerak. Riječ je o haljini marke Hobbs koja stoji oko 1100 kuna, a rasprodana je u trenu na web stranici proizvođača nakon što se Kate pojavila u njoj.

Zanimljivo je da je u istoj haljini u kojoj je posjetila Wimbledone, Pippa viđena i dan ranije na King's Roadu u kupovini cipela što su britanski mediji opravdali gužvom u njenom društvenom rasporedu koja joj naprosto nije ostavila vremena da se presvuče.

S Pippom i Alexom iz VIP lože Federera i Tsonga na terenu gledali su i njezini roditelji Carole i Michael. Takvo obiteljsko ozračje još jače je dalo potvrdu obnovi ljubavne veze Pippe Middleton.(Agencija VLM)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju