Renee Zellweger na crvenom tepihu uvijek izgleda vrlo elegantno za što su, između ostalog, zaslužne glamurozne i otmjene kreacije njezine omiljene dizajnerice Caroline Herrere, no ova glumica još uvijek ne odustaje od mukotrpnog treniranja što se najviše može primijetiti po njezinim koščatim ramenima

Iako ju svi još uvijek pamtimo najviše po ulozi simpatične bucke Bridget Jones, u posljednjih 11 godina, koliko je prošlo od snimanja popularne romantične komedije Renee Zellweger je u potpunosti promijenila izgled, ali i životne navike.

>> Renee Zellweger: Mišićava bedra bez grama celulita

Rekreacija i naporni treninzi postali su njezina svakodnevica što se može i primijetiti po njezinoj čvrstoj i žilavoj konstituciji na koju je Renee vrlo ponosna.

>> Koščata leđa mršave Renee Zellweger

U to smo se uvjerili i na događanju 'Night Of Stars' na kojem se pojavila u uskoj, nabranoj haljini boje leda, otvorenih ramena i decentnog dekoltea koju potpisuje njezina omiljena dizajnerica Carolina Herrera.

Iako je haljina savršeno istaknula njezino lijepo oblikovano tijelo te čvrste i mišićave noge, u prvom su se planu našla i njezina koščata ramena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju