Supruga hrvatskoj premijera Sanja Musić Milanović po drugi puta se ove godine susrela s američkom prvom damom, Michelle Obamom. Dok su njihovi supruzi teme vanjsko-političkih rubrika, one su pod povećalom stilista, modnih kritičara i svojih sunarodnjakinja

Nakon što je u Sanja Musić Milanović srdačno dočekana od Michelle Obame prilikom susreta državnih čelnika u Chicagu prije tri mjeseca, u njezinom je društvu uživala i sinoć u New Yorku.

>> Sanja Musić Milanović: Haljina dostojna bečkog bala

>> Sanja Musić Milanović: Modno osvježenje na političkoj sceni

Otmjeni hotel izabran je za svečanu večeru na kojoj je osim hrvatske delegacije nazočilo 120 svjetskih državnika i premijera.

>> Michelle Obama: Lak za nokte koji je očarao Amerikanke

Kao što je Sanja Musić Milanović u svibnju dobila mnogobrojne modne komplimente za izbor bijele haljine s predimenzioniranim cvjetnim motivom u plavoj boji, i ovoga puta izmamila još sigurnije pohvale za vrhunski osmišljeni imidž.

Elegantna kobaltno plava haljina naglašenog struka te zatvorenog dekoltea ukrašenog elegantnim naborima, školski je primjer odličnog spoja upečatljivosti i decentnosti.

Kao kontrast upadljivoj boji i svijetloj puti bio je bezvremenski crveni ruž, uvijek sigurna 'dizalica' faktora svečanosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju