Premijera brodvejske predstave 'Nice Work If You Can Get It' oduševila je sina Sarah Jessice Parker koji je odjeven u smoking uživao u nastupu svog oca Matthewa Brodericka. James Wilkie skoro je zasjenio svoju mamu fashionisticu koja je za tu prigodu posegnula u garderobu filma 'Seks i grad' te se odjenula baš kao što bi to učinila najpopularnija trrendseterica na svijetu Carrie

Sarah Jessica Parker je velikim osmijehom i odličnim raspoloženjem dala do znanja koliko je ponosna na svoje muškarce, supruga Matthewa Brodericka koji je premijerno odigrao odličnu predstavu na Broadwayju te sina James Wilkiea koji je plijenio pažnju svojom pojavom u svijetlom smokingu.

>> Sarah Jessica Parker izgubljena u haljini

>> Gdje je Sarah Jessica sakrila 'nedostatke'?

Glumica koju je obilježila uloga Carrie Bradshaw koja joj je osigurala ormar prepun dizajnesrke odjeće za Broadway je odabrala haljinu od satena u boji šampanjca koju je ukrasila velikim naušnicama te poznatim 'Carrie' kovrčama, frizerskim trendom koji ne izlazi iz mode.

Svježoj njujorškoj noći prkosila je zaogrnuta ležernim kaputom od kašmira koji je ukrasila velikim cvijetom.

Par koji je u braku 15 godina rijetko se zajedno pojavljuje u javnosti, a prije premijere Sarah je strasno poljubila supruga pred kamerama kako bi mu poželjela sreću na pozornici.

>> Slatke i poslušne blizanke Sarah Jessice Parker

Njihove neodoljive blizanke Marion i Tabitha večer su provele s dadiljama.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju