Serija 'Vampirski dnevnici' ljubiteljice dobrih i zločestih vampira drži zalijepljene za male ekrane zbog zgodnih glumaca i zanimljive priče. Dva brata koja se u seriji bore za istu djevojku

'Vampirski dnevnici' koje možete gledati na Doma TV-u snimljena je prema seriji romana 'The Vampire Diaries' L. J.-a Smitha.

Osvojila je nagradu People's Choice i šest nagrada Teen Choice. Vrlo brzo je stekla popularnost i kultni status među mlađima generacijama, a premijeru druge sezone gledalo je 3,4 milijuna gledatelja. Originalnu glazbu u seriji potpisuje Michael Suby zadužen i za glazbenu podlogu u seriji 'Slatke male lažljivice', a prošle godine izdan je i uspješni soundtrack 'The Vampire Diaries'. Uz neizbježne sličnosti sve popularnijih vampirskih tema, kritičari seriju ocjenjuju mnogo boljom od filmova 'Sumrak sage' koji su snimljeni nakon izdanja romana 'Vampirski dnevnici'.

Razlog velike zaluđenosti serijom koju možete gledati na Doma TV-u su i dva komada, glavni glumci Paul Wesley i Ian Somerhalder. Dobar i zločest vampir u seriji su dva brata koji su se vratili u rodni grad Mystic Falls u Virginiji iz dva različita razloga te upali u ljubavni trokut s lijepom Elenom.

I dok u onom izmišljenom, vampirskom životu Elena ljubi Stefana, dobrog brata, u pravom životu njezino je srce pripalo zlom vampiru Damonu.

Glavna glumica u eriji ‘Vampirski dnevnici’ je u vezi s kolegom sa seta, šarmantnim Ianom Somerhalderom. U ‘Vampirskim dnevnicima’ Ian je utjelovio zločestog brata Damona Salvatorea koji se zajedno sa svojim bratom Stefanom bori za srce prelijepe Elene. Iako obožavatelji serije navijaju za dobroćudnog vampira, čini se kako se u stvarnom životu lijepa Elena ipak odlučila za onog zločestijeg.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju