Jedna od najuspješnijih američkih mladih zvijezda Selena Gomez u posljednje vrijeme sve više pažnje privlači svojom sve očiglednijom transformacijom iz teen zvijezde u zanosnu ženu. Na putu ka modnom odrastanju Seleni su saveznici ženstveni krojevi i štikle sa visokom dozom seksepila kakve je odabrala za gostovanje u showu Davida Lettermana

Na put prema punoljetnosti do koje je dijeli još samo jedna godina mlada glumica i pjevačica Selena Gomez definitivno je odlučila napustiti imidž pop slatkice.

>>Retro lutkica: Teen zvijezda postala seksi zavodnica

Tako se u posljednje vrijeme pojavljuje u krojevima koji naglašavaju njezinu ženstvenost i putenost, dok za dozu seksepila bira vrtoglave potpetice koje izazivaju posebnu pažnju. 

>>5 najvažnijih pravila za hodanje u štiklama

Za gostovanje u showu Davida Lettermana mlada zvijezda odabrala je uski crni baloner stegnut u struku uz koji je kombinirala seksi čime dizajnera Briana Atwooda koji svojim seksepilnim modelima štikli konkurira i proslavljenim Louboutinkama.

Crni model čizmi do koljena sa  izrezanim detaljima i otvorenih prstiju mladoj je zvijezdi  zagarantiro definitivan prolaz u svijet odraslih.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju