Dok za privatne i poluposlovne obaveze Severina u izboru modnih komada prednost najčešće daje imenima svjetske modne scene, za scenske nastupe ostaje vjerna domaćim dizajnerima. Dizajn ultra kratke, prozirne i pripijene haljine boje vina koja svojim krojem trpi samo idealne mjere tijela hrabrih da je s lakoćom nose potpisuje riječki dizajner Juraj Zigman

Prednost provjerenim imenima svjetske modne scene Severina najčešće daje u odabiru modnih komada za svoja privatna i poslovna pojavljivanja. Tako su njezina posljednja upečatljiva izdanja nosila potpis Prade, Lanvina i Tom Forda.

Severina za scenske nastupe najčešće bira haljine domaćih dizajnera

>>Lady Severina: Kostimi kao stvoreni za gotičarsku kraljicu

No kada su u pitanju scenski nastupi Seve ostaje vjerna domaćim dizajnerima i to najčešće kreacijama Matije Vuice i Juraja Zigmana.

>>Golišave haljine na koje padaju domaće zvijezde

Upravo mladi riječi dizajner potpisuje ultra kratku haljinu napravljenu od satenskih trakica, prozirnog materijala i čipke u boji vina koju je Seve odabrala za nastup u Dubrovniku, a kojom je Juraj Zigman prikazao modernu ratnicu opčinjenu cyber svijetom koja nosi odjeću inspiriranu futurizmom i glamurom. 

Seve je uz zahtjevnu haljinu koja trpi samo idealne mjere kombinirala crne sandale s remenčićem i jednostavnu ravnu frizuru na razdjeljak, te decentan make up.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju