Prije nego li se slavni sjate u francusku metropolu na tjedan mode, Sharon Stone se pojavila u Parizu kao voditeljica na humanitarnom događaju 'Peace One Day'. Za taj je događaj pokazala da još uvijek ima petlje i tijelo za smjele kombinacije na kojoj bi joj zavidjele i puno mlađe

Na pariškom događaju 'Peace One Day', međunarodnom danu kojeg je UNICEF proglasio danom kada se prekidaju sve borbe između zaraćenih zemalja, kao aktivna humanitarka u ulozi voditeljice bila je Sharon Stone.

Već poznata kao vrlo uspješna domaćica aukcija koja poznate i bogate navodi na što skuplju kupovinu predmeta, ali i poljubaca slavnih osoba, i ovom se prilikom srčano upustila u podizanje svijesti o nenasilju ne samo u ratom zahvaćenim područjima, već u svakodnevnom životu.

Da 52 godine stara zvijezda nije izgubila svoju poznatu liniju dokazala je uskim crnim kožnim hlačama te predimenzioniranoj prozirnoj košulji. Svoj mladenački duh naglasila je i punk natapiranu frizuru, ali i botoksiranim čelom.

>> Sharon Stone pokazala lice bez šminke

>> Tijelo Sharon Stone niti približno ne otkriva njezine godine

No, za razliku od njezinih mnogih kolegica lice je ostavila netaknutim te ostavila vidljivim bore smijalice koje joj daju prirodnu dozu ženstvenosti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju