Nakon što je nizozemska kraljica Beatrix abdicirala s trona u korist svog 46 godina starog sina, Willem-Alexandera, fanovi kraljevskih skuti dobili su 3 nove miljenice u njegovim kćerkicama, već sada poznatim pod nadimkom 'Trostruke princeze'

Svoje kraljevanje Nizozemskom kraljica Beatrix je završila velikim slavljem na koje su bili pozvani članovi svih kraljevskih obitelji ne samo s europskog kontinenta već i iz cijelog svijeta.

Među njima su bili princ Charles i njegova supruga Camilla te španjolska princeza Letizia, gotovo uvijek isticana kao najljepša uzvanica svakog kraljevskog događanja na kojem se pojavi.

>> Dvije princeze koje su uspjele zasjeniti manekenku

Malene princeze postat će miljenice onih koji umjesto u showbizzerima svoje omiljene poznate osobe prepoznaju u kraljevskim obiteljima

Dan nakon otmjenog oproštajnog partyja, uslijedila je svečanost krunidbe na kojem je princ Willem-Alexander službeno postao nizozemski kralj.

>> Princeza Letizia: Najljepša uzvanica kraljevskog partyja

Uz njega je bila njegova supruga Maxima, poznatija kao jedna od najopuštenijih kraljevni, te njihove kćerkice – 9 godina stara Catherine Amalia koja je prva u liniji nasljedstva krune, sedmogodišnja Alexia te najmlađa 6 godina stara Ariane.

Curice su strpljivo odradile sve službeničke dužnosti te po prvi puta uputile poznati kraljevski 'mah-mah' i to pred okupljenim mnoštvom od 25 tisuća ljudi.

Bez sumnje će malene princeze postati miljenice svih onih koji umjesto u showbizz vladarima svoje omiljene poznate osobe prepoznaju u kraljevskim obiteljima jer cijene finoću, lijepo ponašanje i posjeduju auru posebnosti koja se ne može kupiti niti zaraditi visokim mjestima na ljestvicama najprodavanijih albuma ili najgledanijih filmova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju