Čini se kako se Kate Middleton priprema za bračno putovanje. Atraktivna buduća princeza poslijepodne je provela u šopingu, a u njezinoj su se vrećici našli tunika i dvije lepršave haljinice kupljene u trgovini Warehouse za koje je izdvojila 1887 kuna

Iako si može priuštiti najskuplje krpice kupljenje u najluksuznijim trgovinama Kate je pokazala svoju skromnu stranu te dokazala kako ne kupuje odjeću zbog imena već zbog dizajna.

Buduća princeza je prošetala gradom u pratnji tjelohranitelja te je posjetila popularan lanac komercijalne odjeće Warehouse.

Vitka ljepotica je mirno razgledavala novu kolekciju proljeće/ljeto ljubazno se smiješeći osoblju trgovine. Odabrala elegantne, lepršave ljetne haljinice šarenog uzorka i bijelu tuniku u veličini 36 što je sve zajedno platila 1887 kuna.

>> Otkrivena vjenčana frizura Kate Middleton

>> Kako će izgledati vjenčane štikle Kate Middleton?

Jesu li ljetni komadi priprema za bračnom putovanju u toplije krajeve još se samo nagađa no informacije koje su procurile u javnost govore kako su jedne od mogućih opcija budućeg kraljevskog bračnog para Karibi, Afrika i Bliski istok.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju