Iste večeri Bradova bivša i sadašnja ljubav pokazale su svoje humanitarno i suosjećajno lice. No, pri tome ne samo da nisu dijelili istu prostoriju, već su bile na različitim kontinentima. Jennifer Aniston podizala je svijest o raku dojke u Washingtonu, a Angelina Jolie uručivala posebnu humanitarnu nagradu u Ženevi

Angelina Jolie i Jennifer Aniston nemaju puno toga zajedničkom. Osim njihove ljubavi prema Bradu Pittu i istim modelima torba, ove se svije zvijezde nikada neće srdačno zagrliti na crvenom tepihu.

Ali osim dvije dodirne točke dijele i još jednu, spremnost da pomognu unesrećenima i bolesnima. Angelina je već dugogodišnja i predana humanitarka, a zvijezda mnogih komedija povremeni je gost najrazličitijih akcija kojima se podiže svijest o bolesnima i unesrećenima.

Sudjelovanjem u filmu 'Five', družeći se s oboljelima od raka dojke koje su joj pomogle da što uvjerljivije režira jednu od pet priča posvećenih preživjelim ženama, svoju je osviještenost podigla na svim novu razinu. Predstavljajući film u Washingtonu, posjetila je i bolnicu gdje su je priče preživjelih žena dirnule do suza.

Angelina je u Ženevu doletjela iz Londona kako bi uručila priznanje jemenskom humanitarcu Nasser Salim Ali Al-Hamairu zbog njegovog predanog zalaganja prilikom pružanja pomoći izbjeglicama iz Somalije i Roga Afrike.

>> Jen Aniston i Angelina Jolie: Isti usku u muškarcima, ali i torbama

>> Angelina Jolie: Mala crna haljina za čarobne Brijune

Ljepotice su ovu suparničku rundu završile s jednakim rezultatom. Obje su se, bez ili s Bradom Pittom pod rukom, pokazale kao pobjednice. Jer čak i najsumnjičaviji moraju priznati da zahvaljujući takvima kao što su one, svijet je ipak manje ružno mjesto.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju