Nakon premijere filma 'Lea i Darija - Dječje carstvo' održane u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu te čestitki koji su okupljeni uputili redatelju i glumačkoj ekipi, na red je došla moda. Odličan odabir Bojane Gregorić nije uspjela zasjeniti glavna glumica Zrinka Cvitešić koja je odlično odigrala ulogu, no podbacila u odabiru toalete za premijeru

Haljina inspirirana baletnim kostimima, ukrašena tilom te svjetlucavim kamenčićima bila je odabir Zrinke Cvitešić koja je na premijeru stigla u pratnji Hrvoja Rupčića.

Otvorene sandale u srebrnoj boji te velike naušnice koje su se nazirale ispod kovrčave kose upotpunile su look koji je glumica odabrala za premijeru filma 'Lea i Darija - Dječje carstvo' za koju je dresscode bila večernja toaleta.

>> Bojana Gregorić: Blještavilo podcrtano naušnicama

>> VIDEO: Zrinka Cvitešić vs. Nicole Kidman

Iako najsjajnije izdanje, Zrinkino svakako nije bilo najblještavije, a za ovakvu prigodu glumica se trebala prisjetiti odlično odrađenog crvenog tepiha na filmskom festivalu u Berlinu 2010. kada je na premijeri filma 'Na putu' nosila izrazito elegantnu kreaciju u boji pudera.

Obje haljine potpisuje Matija Vujica, no berlinska suradnja glumice i dizajnerice je bila pun pogodak, dok je odabir za zagrebačku premijeru ipak podbacio.

Redatelj filma 'Lea i Darija - Dječje carstvo' o prijateljstvu djevojčica Lee Deutsch i Darije Gasteiger je Branko Ivanda, a glavne uloge glume Zrinka Cvitešić, Linda Begonja, Ana Vilenica, Višnja Babić, Goran Grgić, Dražen Čuček, Radovan Ruždjak, Ivan Đuričić i Sebastijan Cavazza.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju