Zračne luke posljednih su tjedana gotovo svakodnevno bili dio udarnih vijesti. Iščekivanje letova nakon što je vulkanska prašina prizemljila mnoge zrakoplove napokon je završilo. Otkrijte kako su naši političari kratili vrijeme u zračnim lukama, ali i jesu li nekada nešto prešvercali preko granice

Vulkanska prašina uzrokovala je pravi kaos u zračnom prometu. Dok su Vesna Pusić i Luka Bebić bili prisiljeni kratiti vrijeme u zračnoj luci, njihove su saborske kolege prepričali kako to izgleda kada im je odgođen let.

Kave, cigarete i hrana glavni su saveznici Dorici Nikolić, dok je Ivan Jarnjak zbog napete partije karata čak i propustio let.

No, od toga puno je zanimljivije čuti što su švercali preko granice. Dok neki skrivaju cigarete i alkohol, oni su skrivali krupnu robu.

'Ja sam prešvercala u Mini Morrisu niti manje ni više nego veš mašinu. Preko nje sam stavila jednu deku, a kako sam na sebi imala minicu tako da su i naši i talijanski carinici više gledali u moja koljena nego u ono ispod deke' otkrila je Dorica Nikolić.

Ivan Jarnjak pokušao je sakriti mali televizor, ali zahvaljujući brzopletom jeziku svoje tada male kćerke, pokušaj švercanja ipak nije uspio.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju