Osamnaestogodišnja Australka umislila je kako je stara te se odlučila za nekoliko plastičnih operacija kako bi vratila mladenački izgled. Ona je tek jedna od mnogobrojnih žena nezadovoljnih ne samo grudima, već i intimnim dijelovima tijela

Samohrana majka Ambah Young iz Gloucestera u Australiji odlučila se napraviti nekoliko estetskih zahvata iz razloga što smatra kako je prestara.

Ambah je izjavila kako će uskoro otputovati u Maleziju gdje će se podvrgnuti operaciji pomlađivanja vagine, povećanja grudi i liposukciji.

'Nakon što sam rodila moje tijelo se nikada nije vratilo u prvobitni oblik', rekla je majka dvogodišnje kćerke dodajući kako je novac za operacije, točnije 13.000 dolara, posudila od prijatelja.

Inače, u Australiji je sve veći broj mladih koji se odlučuju za plastične operacije, a trenutno najpopularniji je bizarni estetski zahvat pomlađivanja vagine.

>> Kad estetska operacija krene naopako!

>> Hrvatice priznale sve estetske operacije

Louise Cogan, direktorica turističke agencije 'Gorgeous Getaways' koja organizira putovanja u Maleziju zbog plastičnih operacija istakla je kako među klijentima ima mnogo tinejdžera, ali i osoba u dobi od 30 do 60 godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju