Riječanka Tijana Šafar cijelo je desetljeće prisutna u medijima. Prva pratilja na izboru za Miss Hrvatske sad već daleke 1997. nakon dvije godine provedene u Milanu ostavila je manekenstvo i prihvatila se voditeljskog posla. Dosad se okušala na radiju i televiziji, a posljednjih godinu dana piše o ženskim temama na portalu Zadovoljna.hr. Svaki dan u redakciju stiže iz Karlovca. Imamo sreće zar ne?

Tijana Šafar Vujić je završila školu primjenjene umjetnosti, ali ističe da umjetnika u sebi još nije pronašla, no za to i nema vremena. Studiranje joj, nakon posla u redakciji Zadovoljne.hr, trenutno uzima gotovo svo slobodno vrijeme.

'U Karlovcu imam svoju ekipu za učenje, redovito se okupljamo i tu je uvijek dobra zabava uz koju se i bolje pamti', ispričala nam je.

U Karlovcu živi sa suprugom Goranom i njihovim ljubimcima Jazzom i Mijom. Zajedno svako jutro putuju u Zagreb i vraćaju se, a njihova neobična ljubavna priča je također započela u Zagrebu.

Tijanu i Gorana je upoznao Goranov otac koji je zahuktao stvar i onda ostavio sina 'na cjedilu'.

Bivši košarkaš nije imao pojma da je riječ o nekadašnjoj prvoj pratilji miss Hrvatske i djevojci koja je svoj prvi manekenski posao u Milanu odradila za velikog Gaultiera.

Tri godine kasnije par se oženio. Ovaj put Goran je zarosio Tijanu.

'Prošnja nije bila ništa spektakularno jer sam Tijani rekao nakon tri tjedna da ćemo se mi ženit. I tako je i bilo', ispričao je Goran.

Tijana je kao prva pratilja Miss Hrvatske zaradila poziv na natjecanje Miss Europe koja se održavala u Libanonu i tako sudjelovala na jednom od najstarijih izbora ljepote u svijetu u gradu kojeg zovu Parizom bliskog istoka.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju