Četrdeset godina stara ljepotica Denise Richards je u jednostavnoj odjevnoj kombinaciji i u društvu svojih kćeri sedmogodišnje Sami i šestogodišnje Lole Rose provela dan na Beverly Hillsu. Nedostajala im je samo četvrta cura i najmlađa članica njihove obitelji. Denise je posvojila djevojčicu staru tek nekoliko tjedana. Njezino ime je Eloise Joni, prema njezinoj majci koja je preminula od raka 2007. godine.

Denise je vijest podijelila sa svojim obožavateljima putem Twittera te priznala kako su ona i njezine djevojčice oduševljene prinovom.

Za lijepu četrdesetogodišnju glumicu stvari su izgleda krenule na bolje. Prikazuje se njezin reality shoe pod nazivom 'Denise Richards: It's complicated', a zatvorila je i vrata ružnog razvoda s nasilnim glumcem Charlijem Sheenom, ocem njezinih djvojčica.

>> Denise Richards pokazala čvrsta bedra i žilave ruke

>> Holivudske mame za 5!

Njegovo ponašanje prokomentirala je riječima: 'To je njegov stil života i ja ga prihvaćam, smatram samo kako nije prikladan za dvije male djevojčice.'

Teško životno razdoblje svakako nije ostavilo traga na odličnom izgledu glumice. S prekrasnim tijelom i licem koji ne otkriva njezine godine još uvijek je pri samom vrhu nejseksepilnijih mama u Hollywoodu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju