Pune, meke, putene ili crvene, uvijek su tako neodoljive. Riječ je naravno o usnama. Pored bujnih dekoltea i ultrakratkih minica, upravo one privlače najviše pažnje. A koji se hrvatski celebrityiji mogu pohvaliti najljubozovnijim usnama?

U vremenima kada su se tanke usne smatrale aristokratskima, pune i mesnate usne nisu se smatrale poželjnima. Upravo je crnačka kultura u europske i američke trendove dovela i njihovu zavodljivost.

Vodeći se tim trendovima odbrali smo najljubozovnije ženske usne hrvatske showbizz scene.

Kao prva se nameće Severina koja svojim ustima jednako izaziva oduševljenje, kao i kritiziranje. No, bez obzira kakva ona bila, sasvim je sigurno da ih odlično nosi.

U jednoj je anketi Nikolina Pišek izabrana za vlasnicu najljepših nogu, a jednako tako bez problema je ušla u najjuži izbor za najljepše usne. Uz njezine velike oči i naglašene obrve, one najviše dolaze do izražaja na njezinom skladnom licu.

Prekrasnim osmijeh mogu se pohvaliti i Monika Mamić te uvijek nasmiješena Iva Jerković. Franka Batelić također je jedna od poznatih Hrvatica koja svoj pritajeni seksepil može zahvaliti i lijepo oblikovanim usnama.

>> Monica Bellucci: Najljepše talijanske usne

>> Je li lijepa Severina povećala usne?

U ovu ljubozovnu top ljestvicu ušla je i pjevačka zvijezda Nina Badrić te Tatjana Dragović- Ivanišević.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju