Multimedijalni servis OYO.hr nudi nove mogućnosti.

Umjesto dosadašnje kupnje svakog proizvoda zasebno, korisnici se sada mogu pretplatiti na OYO.hr. Uz jedinstvenu mjesečnu naknadu, možete uživati u vrhunskim filmovima, serijama i premijernim epizodama najgledanije domaće serije Larin izbor

S obzirom da su upravo ovih dana izabrani ovogodišnji dobitnici Oscara prisjetite se nekih legendarnih naslova koji su svojevremeno zaslužili zlatne kipiće za film godine.

>> 10 najspektakularnijih haljina na Oscaru

>> Meryl Streep: Žena koju vole sve žene

Narednik James najboljim je filmom proglašen prije tri godine. Priča je to o američkim vojnicima u Iraku, koji su obučeni za posao demontiranja bombi. Ovo remek djelo režirala je Kathryn Bigelow, a vi ako ga još niste pogledali, požurite.

Ako vas zanima priča o funkcioniranju mafije u Bostonu, i sprezi policije i kriminala za vas je najbolja preporuka film Pokojni u kojem nastupa zvjezdana glumačka ekipa na čelu s Jackom Nicholsonom. Ovaj film konačno je donio i najprestižniju filmsku nagradu briljantnom redatelju Martinu Scorseseu.

Također, svi koji uživaju u povijesnim, ali i toplim ljudsim pričama trebaju pogledati film koji je trijumfirao na prošlogodišnjim dodjelama Oscara, Kraljev govor. Film je to o britanskom kralj Georgeu VI koji preuzima krunu u kriznom razdoblju pred početak Drugog svjetskog rata, a ima velikih problema s mucanjem. Uz nagradu za film godine, glavni glumac Colin Firth i redatelj Tom Hooper također su doma ponijeli Oscare.

Svatko tko je nestrpljiv dočekati novu epizodu Larinog izbora, može je i dalje dan prije pogledati na OYO.hr. nego što ona bude emitirana na televiziji. Na taj način upravo Vi možete prije drugih saznati što se događa u najgledanijoj seriji na malim ekranima. Stoga, ne propustite iskoristiti sve ove mogućnosti koje vam pruža OYO.hr!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju