Njihovi zavodnički pogledi, odlične uloge u filmovima koje možemo pogledati bezbroj puta i fotografije na kojima nam oduzimaju dah mogle bi nestati u prošlost jer na mjesta holivudskih frajera koje predvodi jedan, jedini George Clooney stižu mladi komadi

Ljeto je vrijeme kao stvoreno za uživanje pa nas baš veseli što smo zavirili u stanje na području holivudskih frajera. Iako nam George Clooney, Brad Pitt i Hugh Jackman još uvijek izvlače osmijeh na lice, moramo priznati kako zemlju snova preplavljuju i neki drugi, mlađi frajeri.

>> Slažete li se s listom najseksepilnijih muškaraca na svijetu?

>> Ryan Reynolds je najseksepilniji muškarac na svijetu

Njihove uloge možda nisu toliko upečatljive kao veterana koji su nas osvojili i izgledom i šarmom i talentom, no svakako ćemo im dati priliku.

>> Hoće li Brad Pitt izgubiti titulu najseksi frajera?

Među onima koji dolaze izdvojili smo Kellana Lutza koji nas je osvojio u trilogiji Sumrak saga, Kita Haringtona zbog kojeg odličnu seriju 'Igrea prijestolja' gledamo s još više pozornosti i Chrisa Hemswortha koji je već osvojio titulu nasljednika Brada Pitta, a glumio je uz Charlize Theron u kino hitu 'Snjeguljica i lovac'.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju