Trudna i sretna Victoria Beckham dane provodi u potrazi za imenom djevojčice koja će se roditi ovog ljeta. nakon tri sina bračni par Beckham je presretan što će dobiti djevojčicu. Dizajnerica kojoj se jedva nazire trbuščić, a i dalje hoda na vrtoglavim potpeticama za svoju je princezu odabrala ime Santa

Nakon što je medije preplavila vijest da će se četvrto dijete u obitelji Beckham zvati Luna, Victoria Beckham se predomislila i odlučila svoju djevojčicu nazvati po jednom od najljepših kvartova u Los Angelesu, Santa Monici, piše britanski tabloid The Sun.

>> Victoria Beckham se neće skidati za Vogue

No dok bi ,mnoge mame u ovom slučaju curici nadjenule ime Monica, Victoria se odlučila za ime Santa.

David nije oduševljen te kaže kako će ga to ime uvijek podsjećati na ime najomiljenijeg djedice na svijetu Santa Clausa i radije bi da njegova prva kćer nosi tradicionalno ime, no prijatelji para tvrde kako je Victorijina uvijek zadnja te da će David na kraju popustiti.

Glasnogovornik obitelji tvrdi kako su to samo naklapanja tabloida, a par još nema ime za djevojčicu koja će se roditi ovog ljeta.

Supružnici Beckham su svom prvom sinu dali ime Brooklyn po kvartu u kojem je začet, dok druga dva dječaka nose imena Romeo i Cruz.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju