Izbor za mistera svijeta održan je u Južnoj Koreji. Naš predstavnik Dino Bubičić je ispao u prvom krugu te tvrdi kako izbor nije bio fair play već politički namještena igra

'U izboru ima politike, pa sam poželio zamoliti Jacu da uplete svoje prste', našalio se predstavnik Hrvatske Dino Bubičić koji tvrdi kako su određena mjesta podijeljenja dečkima koji se po ljepoti i izgledu ne mogu mjeriti s onima koji su ispali.

'Ovo je prije svega izbor ljepote', naglasio je Dino koji je potvrdio kako su se mnogi bunili oko izbora pobjednika.

Prva petnaestorica nisu zaslužili svoj plasman i gotovo svi sudionici su uvjereni kako je politika igrala veliku ulogu u njihovom uspjehu. Titulu Mistera svijeta za 2010. ponio je Kamal Ibrahim iz Irske.

Izbor za mistera svijeta je bio priličan naporan, dečki su imali naporan tempo, bili su budni od sedam ujutro, spavali su ponekad samo šest sati što je premalo za ljepotu, potužio se Dino koji će bez obzira na sve ovaj izbor i gotovo mjesec dana priprema pamtiti kao nezaboravno iskustvo.

Glavni aduti koje mora imati osoba koja planira postati mister su kultura, obrazovanje, lijepo ponašanje, psihološka spremnost te ljepota. 'Nadasve je važno biti veoma zgodan', pojasnio je Huan Garcia iz Španjolske, Mister svijeta iz 2007. godine.

O tome tko je najzgodniji odlučuje sedam sudaca sastavljenih većinom od bivših misica, pa se gotovo mjesec dana priprema 74 mistera iz cijelog svijeta svede na osobni dojam članova žirija, a to baš i ne zvuči pravedno.

'Suci su došli četiri dana prije izbora, promatraju nas na izboru i ne znam koliko su kompetentni odrediti tko je najbolji kandidat za Mistera svijeta', rekao je Dino.

Bez obzira na sitna nezadovoljstva svi sudionici su se složili kako su domaćini divni, ljubazni, a i smještaj je nadišao njihova očekivanja.

Dino je primijetio i jednu veliku razliku između paparazza u Hrvatskoj i Koreji. 'Kada vas žele slikati, prvo će vam prići i upitati vas za dopuštenje', rekao je Dino.

Dino nije razočaran jer je predstavio Hrvatsku u Koreji, a nagrada od 60 tisuća funti navodno nije jedini motiv, to je i slava.

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju