Kada poznata i privlačna seksepilna žena poput Nikoline Pišek odluči dizajnirati kolekciju posteljinu svi odmah pomisle kako će njezine kreacije biti od svile ili satena. No ona ipak prije svega voli udobnost

'Bitno mi je da spavaća soba bude ugodna, umirujuća, a prema potrebi i uznemirujuća',otkrila je te dodala kako ne voli svilu jer ne spava u pidžami.

'U kontaktu s tijelom su najugodnije pamučne tkanine', pojasnila je Nikolina sklonost tom materijalu od koje je izrađena i posteljina s njezinim potpisom.

Curu ne možeš namamit u brlog u kojem su prisutni neki oblici života.

Iako su se mediji raspisali kako posteljina s potpisom Nikoline Pišek neće biti dostupna običnim smrtnicima voditeljica je to demantirala te dodala kako ni sama ne izdvaja velike svote. Najvažnije joj je da je posteljina lijepa i čista jer to itekako utječe na intimu.

'Dečki moraju biti svjesni da ukoliko žele namamiti djevojku u svoj brlog neće biti previše uspješni ako imaju posteljinu na kojoj su prisutni niži oblici života ili oni koji već hodaju', savjetovala je Nikolina muškarcima.

Gdje je kraj bahatosti neobuzdanih pastuha?!

Lijepa Nikolina Pišek dizajnira posteljinu

Nikolina i njezin zaručnik Kristijan Curavić ispod posteljine sanjaju slatke snove, a jedan od njih je i skoro ispunjenje proročanstva jedne vidovnjakinje.

'Ponovila mi je nekoliko puta da ću imati dvoje djece te da će jedan biti sin. Curu imama pa bi po prirodi stvari sada trebao stići sin. Još ne vjerujem u to, no vrijeme će pokazati', rekla je.

Do tada, Nikolina planira kolekciju donjeg veša. Skice već postoje...

Više u inMagazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju