Nova serija koja na programu Nove Tv kreće danas, 15. studenog u 16.15 sati privući će vas zbog komada koji je osvojio titulu 'Model World', a mnogi ga opisuju i Bradom Pittom Bliskog Istoka. Neuzvraćena, ali i nametnuta ljubav je ono što će vas držati pred malim ekranima!

Serija koja je postigla velik uspjeh u svijetu i nezapamćen u arapskim zemljama postala je pravim fenomenom koji je zavladao gdje god se dosad prikazivala.

Samo u Saudijskoj Arabiji serija Gümüs privukla je svakodnevno između 3 i 4 milijuna gledatelja, a finalni nastavak gledalo je rekordnih 85 milijuna gledatelja. Popularnosti serije između ostalog pridonose jaka glumačka imena među kojima je ipak najpoznatiji šarmantni Kivanç Tatlitug koji se već ranije proslavio svojom manekenskom karijerom osvojivši titulu 'Model World' i ulogom u 'Strastima Orijenta'.

Uz Kivança, kojeg nazivaju Bradom Pittom Bliskog Istoka i koji utjelovljuje glavni lik Mehmeta, pojavljuje se i zanosna Gumus koju glumi Songül Öden. U Turskoj mladu glumicu nazivaju Ružom Turske zbog njene iznimne ljepote.

>> 7 lekcija Angeline Jolie i Brada Pitta

Serija je zavladala svjetskim televizijama zahvaljujući sjajnim dramskim zapletima, ali i jezikom kojim se govori – kolokvijalnim sirijskim dijalektom koji je pristupačniji ondašnjem stanovništvu za razliku od klasičnog arapskog kojeg smatraju kompleksnim i 'učenim' jezikom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju