Vikend je pravo vrijeme da odahnete i uživate. nakon što iskoristite sunčano vrijeme u prirodi ili šopingu opustite se uz filmske naslove. Predlažemo vam da pogledate triler s Matt Damonom, zabavite se u bračnoj avanturi uz Owena Willsona ili uživate u romantičnoj komediji

Život poslije života
Truiler 'Život poslije života' u kojem glavnu ulogu ima Matt Damon se odvija između troje likova koje proganja smrtnost na različite načine. George (Damon) je američki radnik koji ima posebnu moć komunikacije s mrtvima. Na drugoj strani svijeta, u Francuskoj, Marie je novinarka koja je iskusila smrtnu opasnost koja joj je promjenila stvarnost.

Kada Marcus, londonski školarac, izgubi najbližu osobu počinje očajnički tražiti odgovore. Svatko traži svoju istinu, životi im se isprepliću i zauvijek mjenjaju onim što oni misle da je odgovor o životu nakon smrti.

Pušteni s lanca
Najbolji prijatelji Rick i Fred su obojica u braku već dugi niz godina. Kada su kod kuće počeli pokazivati znakove nemira, njihove žene zauzele su odvažan stav kako bi oživjele svoj brak: daju dečkima dozvolu za tjedan dana slobode kako bi radili što god žele.

Bez ikakvih pitanja nakon toga. Isprva, to za Ricka i Freda zvuči kao ostvarenje snova, ali ubrzo otkrivaju kako su njihova očekivanja od samačkog života potpuno i urnebesno neusklađena s realnošću. U urnebesnoj komediji glavne uloge tumače Owen Wilson i Jason Sudeikis.

Kraljević i ja 4
Godinu dana poslije vlastitog kraljevskog vjenčanja danski kralj Edvard i kraljica Paige dobivaju poziv na svadbu princeze Myre od Sangyoona. Po dolasku u Sangyoon, Paige doznaje da je Myra nesretna zbog ugovorenog braka sa zlokobnim Kahom te da je potajno zaljubljena u Alua, mladića koji se brine o slonovima. No, kad tajna ljubav Myre i Alu ipak izađe na vidjelo, Alu završi u zatvoru, a sveti svadbeni slon nestane u džungli. Kako bi spasili Myru i Alua, Paige i Edvard kreću u potragu za slonom.

Romantičnu komediju 'Kraljević i ja 4' pogledajte na portalu OYO.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju