Popularnost je ono za čime maštaju svi, no ponekad se jedna krivo protumačena glasina koja će promijeniti život prosječnoj djevojci ne može zaustaviti pa ju je najbolje prihvatiti i preko noći postati najpopularnija osoba u školi. A posljedice?

Olive je bila obična američka srednjoškolka dok jednoga dana nije odlučila prestati biti toliko tipična.

Što bi trebala napraviti prosječna djevojka kad njezina prijateljica Rhiannon poželi doznati što je radila preko vikenda, a ona joj nema apsolutno ništa za ispričati?

Može li ne-entitet, potpuna nula, anonimna djevojka poput Olive smisliti sitnu laž koja će joj donijeti barem malo onoga za čime mašta svaki tinejdžer – popularnosti?

Neke se glasine jednostavno ne mogu zaustaviti, pogotovo kad najpopularnija cura srednje škole krivo protumači riječi koje je usput načula. Vrlo brzo, šuškanja o Olivinom promiskuitetu postaju top tema.

U trenu, svi su učenici preko twitera i facebooka upoznati s Olivinim navodnim nesmotrenostima. Iako nije maštala baš o takvom tipu popularnosti, slave se prilično teško odreći pa Olive odluči ne negirati glasine. Čak naprotiv, i sama ih podupire svojim novim seksi izgledom i sarkastičnim ponašanjem.

Na kraju krajeva, ona zna pravu istinu, a i njeni joj roditelji vjeruju. A i nikome ne nanosi zlo, zar ne?

Pažnja kojom je okružena godi Olive i ona odlučuje iskoristiti svoju novu reputaciju kako bi pomogla drugim učenicima koji su sve samo ne popularni, uključujući i svog prijatelja Brandona.

No kada Olive počne gubiti kontrolu nad sve većom bujicom glasina, otkriva da nije baš lako nositi se s njima. Ukoliko ne raščisti stvari, drugi će ljudi zbog nje biti u ozbiljnim problemima…

Glavnu ulogu u hit filmu 'Cura na lošem glasu' tumači  Emma Stone. Hvaljena komedija koja je otvorila ovogodišnji Toronto Film Festival u kinima se počinje prikazivati 25. studenog.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju