Uz ozbiljne stvari koje je otkrila stranica WikiLeaks procurili su i neugodne diplomatski tračevi pa sad znamo da je i među predsjedničkim suprugama mladolik izgled itekako na cijeni

Zahvaljujući stranici WikiLeaks svijet trenutačno trese jedna od najvećih diplomatsko-političkih afera ikada, a osim mnogih političkih informacija među 250.000 diplomatskih dopisa našli su se i neki tračevi.

Tako su neki od diplomata u svojim dopisima komentirali da se supruga predsjednika Azerbajdžana, 46 godina stara Mehriban Aliyeva toliko puta podvrgnula tretmanima kod plastičnih kirurga i napravila toliko tretmana za pomlađivanje da jedva može pomicati lice.

Dopisi su otkrili i kako ju je iz daljine lako zamijeniti za jednu od njezinih kćeri, 24 godine staru Leylu ili 21 godinu staru Arzu, prenosi njemački Der Spiegel.

>> Devet najšokantnijih tajni koje su otkrivene WikiLeaksom

Dopisi su otkrili kako Mehriban Aliyeva redovito odlazi na tretmane faceliftinga od kojih jedva može pomicati svoje lice, otkriva diplomatska komunikacija.

>> Estetske operacije koje traže Hrvatice

Prva dama Azerbajdžana je majka četvero djece i baka dvoje unučadi, diplomirala je medicinu, ambasadorica je dobre volje pri UNESCO-u i članica mnogobrojnih organizacija.

Iako dotična informacija već nekoliko dana kruži internetom, još je nitko nije komentirao, demantirao ili potvrdio.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju