Premijera filma ' Hitchcock' definitivno je bila u znaku britanske glumice Helen Mirren koja je osim modnim izborom oduševila i ženskom solidarnošću na crvenom tepihu koja se rijetko viđa

Mlađa i puno neiskusnija kolegica velike Helen Mirren po pitanju glume, ali i očigledno po izboru toaleta Jessica Biel, odjenula je za premijeru 'škakljivu'  Gucci haljinu ravnog kroja i zatvorenog dekoltea.

>>Helen Mirren: Kraljica stila za majstora napetosti

Toaleta ukrašena raskošnim volanima koji su se od vrata spuštali objema bočnim stranama tijela spajajući se u cjelinu podno golih leđa osigurali su Jessici potrebnu dozu seksepila i elegancije, no umalo i stilsku nezgodu.

>>Opasni prorezi samo za najspretnije dame

Detalj koji je prijetio mladoj glumici da njezina velika večer bude obilježena neugodnošću, spriječen je od neželjenih pogleda baš na vrijeme.

Naime dok je Jessica spremno pozirala pred okupljenim bljeskalicama aparata nije ni slutila kako haljina klizi s njezinih grudi, no tada joj je upomoć priskočila iskusna Helen koja je diskretnim pokretima popravila haljinu i vratila ju na mjesto.

Prava ženska solidarnost na djelu koju doista rijetko viđamo među zvijezdama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju