Dodjela nagrada MTV Movie Awards na crvenom je tepihu okupila holivudske ljepotane koji zbog svojih atraktivnih kolegica u dizajnerskim haljinama uvijek padnu u drugi plan. No osmijehe Patricka Dempseya, Ryana Reynoldsa i Roberta Pattinsona bilo je teško ne primijetiti

Celebrity ljepotice su te koje na crvenom tepihu uvijek privlače više pažnje, no na dodjeli MTV Movie Awards nagrada nagrada pažnju su plijenili i Ryan Reynolds, Patrick Dempsey, Josh Duhamel i Robert Pattinson koji su baš poput svojih ženskih kolegica spretno pozirali pred okupljenim fotografima.

>> Vladarice Hollywooda: Najkraće mini haljine

Jedan od najseksepilnijh muškaraca na svijetu Ryan Reynolds i njegov kolega Dr. Zgodni Patrick Dempsey bili su prezenteri koji su itekako zagrijali ženski dio publike. Pridružili su im se i Josh Duhamel koji nas je osvojio svojom ulogom u filmu 'Kad te ljubav pronađe' i vampir koji je slomio mnoga ženska srca Robert Pattinson. Sve u svemu, dovoljan broj razloga da na trenutak zaboravimo na dizajnerske haljine i štikle koje su prošetale crvenim tepihom te nagrade i prepustimo se uživanju.

>> Ryan Reynolds je najseksepilniji muškarac na svijetu

Dodjela ovogodišnjih MTV Music Awards bila je u znaku popularnog serijala Sumraka saga. Film 'Pomrčina' dobio je nagradu za najbolji film, a Kristen Stewart i Robert Pattinson proglašeni su najboljim glumcima te osvojili nagradu za najbolji filmski poljubac.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju