Jednom kada se naoružamo dobrim puderom, imamo pomoćnika koji će nam pomoći u kontroli sjaja, zadržavanju šminke na mjestu i u prekrivanju borica, akni i svega onoga što želimo učiniti manje vidljivim.

Galerija Žena nanosi puder u kamenu Matirajući puderi u kamenu - 10 Matirajući puderi u kamenu - 9 +7 MAC Studio Fix Powder Plus kompaktni puder, 305 kn

Svijet pudera raznolik je i prilagođen različitim tipovima kože, a među onima bez kojih mnoge žene ne mogu zamisliti kozmetičku torbicu su i matirajući puderi u kamenu.

Radi se u kompaktnim puderima koji matiraju lice odnosno kontroliraju sjaj. Zahvaljujući njima koža lica dobiva prirodan mat izgled. Mogu se nanositi direktno na kožu ili preko tekućeg pudera, ovisno o vašim preferencijama.

Primer je zadnji korak prije šminkanja Čudotvorci koje volimo: 10 primera zbog kojih puder bolje sjeda i duže traje

Puderi za setiranje matiraju prethodno nanesenu podlogu "Apsolutni dragulj": Prozirni puder koji šminku drži na mjestu, a žene mu dijele petice

Super ih je imati uz sebe kako biste tijekom dana mogli napraviti i male korekcije. U našoj galeriji izdvojili smo deset matirajućih pudera u kamenu koji imaju svoje obožavateljice, a možda ih i same dodate u svoju make-up rutinu.

Matirajući puderi u kamenu - 10 Maybelline Fit me Matte+Poreless, 49,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Matirajući puderi u kamenu - 9 Chanel Ultra Le Teint, 60 dolara (427,03 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Matirajući puderi u kamenu - 6 Max Factor Creme Puff puder u kamenu, 74,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju