Poželite li pronaći mjesto za odmor i opuštanje ili ludu zabavu, a važno vam je da ima dobar pogled zavirite u fotogaleriju. Neke od najljepših terasa s kojih se pruža pogled na svjetske metropole čekaju da ih posjetite

Terasa State Towera u Bangkoku nalazi se na 63 katu, a odlazak gore preporuča se samo hrabrima, dok se u odličan retro bar u L.A-u smješten na 15-om katu stiže crvenim liftom.

Bar i restoran 360 u Istanbulu pravi je raj za sve koji s jednog mjesta žele vidjeti Bospor, Aju Sofiju i Plavu đamiju. Začinite li pogled s njihovim najpoznatijim koktelom '360' Turska će vam biti na dlanu.

S vrhua State Towera visokog 247 metara u Bangkoku pruža se pogled, no odlazak gore ne preporuča se onima koji se boje visine. Jedino što vas dijeli od ulice koja se nalazi 63 katova ispod je stakleni zid.

Do terase ukrašene svijećama na sedmom katu Penthousea na trgu Sv. Ane u Madridu stiže se posebnim liftom. Ukoliko ne pronađete mjesto za stolom stanite uz ogradu, nagrada je još bolji pogled.

Do retro bara u Standard hotelu u Los Angelesu stiže se crvenim liftom. S trinaestog kata pruža se pogled na osvjetljene nebodere, a najbolja zabava je tijekom vikenda kada se održavaju tulumi uz bazen.

Ukoliko ga posjetite za lijepog vremena, terasa Shoreditch House hotela u Londonu podsjetiti će vas na Ibizu, no umjesto mora uživat ćete u pogledu na grad.

Hotel Habita je pravi meksički dragulj. Terasa na njegovom krovu staklom je zaštićena od sunca i vjetra, no pruža prekrasan pogled na grad, a najveći užitak predstavlja promatranje zalaska sunca uz koktel.

Terasa Gansevoorth South hotela u Miamiu nalazi se na osamnaestom katu, a snje se pruža pogled na Atlanski ocean. Pogled je spektakularan po danu i po noći, a za tisuću dolara možete uživati u privatnom partyju uz svijetlost svijeća.

Hudson hotel u New Yorku skriva dva dragulja. Terasu Private Park koja odiše ugođajem Mediterana, a pruža pogled na Manhattan i Sky terasom na petnaestom katu s koje se pruža pogled na rijeku Hudson.

Na tri tisuće metara visine u austrijskim Alpama nalazi se Mountain Star bar. Pogled se pruža na snježne vrhove planina, a jedini uvjet za ulazak u ovu oazu mira i tišine je da znate skijati.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju