Provjerite što je rakovima priredila 2022. godina.

RAK

Sredinom siječnja u vašem znaku bit će pun Mjesec. S obzirom na to da da je upravo to vaš vladajući planet, na samom početku godine očekuje vas jedna mala kulminacija pozitivnih vijesti.

Na kalendaru zaokružite 17. siječnja jer biste mogli dobiti dobre poslovne vijesti ili pak doživjeti veliko uzbuđenje na privatnom planu.

Ove godine imat ćete veliku potrebu redovito okupljati svoju obitelj i prijatelje na jednom mjestu. Pandemija je u vama dodatno ojačala potrebu da brinete o bližnjima i više nego ikad bit ćete željni njihovog društva.

Vaša sezona započinje 21. lipnja. Slobodno se veselite ljetnim mjesecima jer su oni za vas gotovo uvijek najplodniji. Osim odmora i opuštanja, u sezoni rakova ove vas godine očekuje i puno preispitivanja.

Ako se kolebate oko pojedinih važnih životnih odluka, srpanj je pravo vrijeme da ih napokon donesete. Prvu polovicu 2022. godine provest ćete brinući o drugima, ali zato ostatak godine morate posvetiti sebi i vlastitim željama.

Potrudite se što bolje i jasnije artikulirati svoje želje, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Dopustite drugima da malo brinu o vama i prepustite im teret odgovornosti koju stalno nosite na svojim leđima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju