U sklopu Filmskog festivala u Cannesu održana je humanitarna gala večer na kojoj je kraljica Rania od Jordana nagrađena za svoj dobrotvorni rad. Često je se naziva najljepšom kraljicom, a to je iznova i potvrdila svojom nedavnom pojavom na crvenom tepihu u Cannesu

Kraljica Rania od Jordana pojavila se na humanitarnom događanju "Fashion for Relief" u Cannesu i još jednom pokazala zašto nosi titulu najljepše kraljice na svijetu. Rania je inače poznata po svom modnom ukusu, a sada je ponovno oduševila s ovim istovremeno jednostavnim i svečanim izborom.

Kraljica Rania od Jordana poznata je po svom modnom ukusu i vještom pronalasku zlatne sredine između kraljevskog i opuštenog stila

Tako je lijepa kraljica nosila dugačku bijelu haljinu čiji gornji dio podsjeća na košulju dok je povez oko struka naglasio njezinu figuru. Donji dio outfita sastoji se od nekoliko elemenata koji odlično funkcioniraju skupa – otkopčane haljine ispod koje se nazire bijela suknja do koljena s dugačkim mrežastim dodatkom i čipkastim detaljima.

Ovu kombinaciju Rania je upotpunila s bijelim štiklama i svjetlucavom torbicom. Izgledala je odlično, jednako kraljevski koliko i opušteno što zapravo nije nimalo lako za postići.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte zašto je Rania najljepša kraljica.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju