Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. uputili su se u Andoru na dvodnevni službeni posjet. Felipeu je to prvi posjet Andori od njegove krunidbe 2014. godine, a ujedno i prvo putovanje kraljevskog para izvan Španjolske od početka pandemije.

Galerija Kraljica Letizia Španjolski kraljevski par uoči svečane večere Kraljica Letizia u hlačama i topu brenda The Second Skin Co. +0 Top kraljice Letizije naišao je na kritike zbog perja

Po ustroju parlamentarna kneževina, Andora je mala država u Pirenejima koja se nalazi između Francuske i Španjolske.

Titularno njome vladaju dva sukneza, katalonski biskup od Urgella i francuski državni poglavar pa tako kneževska prava trenutačno imaju francuski predsjednik Emmanuel Macron i monsinjor Joan Enric Vives i Sicilia.

Španjolski kraljevski par uoči svečane večere Španjolski kraljevski par uoči svečane večere (Foto: Getty Images)

Monsinjor je prisustvovao svečanoj večeri priređenoj u čast dolaska kraljevskog para, a Macron poslao je svog izaslanika Patricka Strzodu, šefa predsjednikova ureda.

Kraljica Letizia na večeru je došla u kombinaciji koju potpisuje španjolski brend "The Second Skin Co". Crne hlače klasičnog kroja kraljica je spojila s topom u vrlo svijetloj nijansi ružičaste boje koji je u struku ukrašen tankim satenskim remenom.

Kraljica Letizia u hlačama i topu brenda The Second Skin Co. Kraljica Letizia u hlačama i topu brenda The Second Skin Co. (Foto: Getty Images)

I dok gotovo sve njezine kombinacije nailaze na pohvale, oko ove su se ipak lomila koplja na društvenim mrežama, i to zbog topa.

Naime, mnogima se nije svidjelo perje kojim je top ukrašen i zaključili su kako bi bez njega taj komad izgledao bolje, a samim time i izdanje lijepe kraljice.

Ankete

(8642) Top je...

rezultati povratak glasova830
rezultati

Bez obzira na sve, Letizia svoje kombinacije uvijek iznese s puno samopouzdanja pa je tako i ovu nosila samouvjereno i dostojanstveno, kako i doliči jednoj kraljici.

Kraljica Letizia Top kraljice Letizije naišao je na kritike zbog perja (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju