Pojedini modeli haljina od svojih vlasnica traže veliku dozu samopouzdanja i malo modne odvažnosti. Upravo je takva haljina koju je Nina Badrić odjenula tijekom svog boravka u Crnoj Gori.

Naša glazbena diva odabrala je šljokičasti model brenda "In The Mood For Love" (u doslovnom prijevodu raspoložena za ljubav).

Ove haljine dizajnirane su za odvažne karaktere. Za žene koje se ne boje biti u centru pažnje, piše na stranici brenda koji su 2017. godine osnovale modna dizajnerica Banu Bora Mumcu i dizajnerica interijera Rezzan Bernadete.

Kako same kažu, dvije dame željele su u svojim kolekcijama utjeloviti osjećaj ljubavi te spojiti dekadenciju finih materijala s pedantnim haute detaljima.

Kada je u pitanju izrada njihovih kreacija, podupiru male lokalne ženske proizvođače, a u proizvodnji ne koriste pravo životinjsko krzno ili kožu.

Haljine sa šljokicama definitivno su među vizualno najdominantnijim modelima zbog svoje blještavosti i efektnosti.

Kada odaberete takav model definitivno ćete privlačiti sve poglede, ali mnogo je žena koje se ne osjećaju najsigurnije u takvoj situaciji pa izbjegavaju ovako efektne haljine poput Ninine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju