Teatar Rugantino, poznat kao jedan od nezavisnih teatara s najvećom kilometražom, ove će godine na dvije ljetne turneje, s najnovijom hit predstavom "Uvijek će nam ostati ljubav", kao i s "Boksačkim srcem", predzadnjom predstavom, u koprodukciji s Kazalištem Planet Art. Dva sjajna naslova i odlične predstave kreću na ljetna gostovanja po obali, zaleđu i kontinentu…

"Uvijek će nam ostati ljubav" nježna je i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi, istovremeno i smiješna i tužna priča o braku.

Junaci predstave Jelena i Medo neće uvijek imati Pariz, ali će uvijek imati Karlovac, Osijek, Gornju Stubicu i Krk! S ta četiri gostovanja započela je velika ljetna turneja ove najnovije, apsolutne HIT predstave Teatra Rugantino, a uslijedit će niz gostovanja u mjestima na obali i u zaleđu počevši s Drnišom, Novaljom i Zadrom…

Dame biraju "Dame biraju" opet u Hrvatskoj: Sarajevska hit predstava koja će vas nasmijati do suza

Gledatelji će uživati u fenomenalnim izvedbama Jelene Miholjević i Dražena Čučeka, odličnoj režiji Darija Harjačeka i duhovitom, pomalo ciničnom i pronicljivom tekstu Miloša Radovića.

Koliko god su to epidemiološke mjere dozvoljavale, na osobito inzistiranje glumaca koje je podržao kompletan Rugantinov tim – izlazili smo s "Uvijek će nam ostati ljubav" na pozornicu!

I za sasvim malo publike! Želeći bar malo uljepšati teška koronavirus vremena i prenijeti gledateljima važnost ljubavi. Zato smo toliko sretni što nas očekuje ovako velika turneja, što ponovno izlazimo pred publiku u puno gradova i mjesta, na šest otoka, a pri samom kraju ljetne turneje "Uvijek će nam ostati ljubav" gostujemo u BiH, poručili su iz Teatra.

"Boksačko srce" je koprodukcija Teatra Rugantino i Kazališta Planet Art, predstava je nastala po nagrađenom tekstu suvremenog njemačkog autora Lutza Hübnera, u izvedbi odličnih Marka Torjanca (koji je i redatelj predstave) i Paška Vukasovića (u alternaciji s Petrom Atanasoskim).

"Boksačko srce" topla je, dirljiva, ali duhovita priča o životnim borbama i o tome kako se postaviti prema njima. Uz dobru zabavu i nezaboravno veliko finale, predstava nudi i puno lijepih misli i optimizma.

Slika nije dostupna 47 izvedbi i 25 naslova: Provjerite što vas i kada čeka na Ljetnim noćima Teatra Exit

Ljetna turneja započinje u Kninu 23. srpnja, slijede Skradin (24. 7.), Novalja (25. 7.) i Solin (26. 7.), 31. srpnja “Boksačko srce” će na pozornicu u Zagvozdu, a 1. kolovoza u Drnišu.

VELIKA LJETNA TURNEJA

"Uvijek će nam ostati ljubav"

28. 6. Karlovac – Zvjezdano ljeto
5. 7. Osijek – Osječko ljeto kulture
10. 7. Gornja Stubica – Ljeto u dvorcu Oršić
12. 7. Krk (Krk) – Ljetne priredbe
17. 7. Drniš – Drniško kulturno ljeto
18. 7. Novalja (Pag) – Novaljski trijatar
19. 7. Zadar – Zadarsko kazališno ljeto
20. 7. Biograd na moru – Ljeto u Biogradu
21. 7. Blato (Korčula) – Blatsko ljeto
22. 7. Ploče – Pločansko ljeto
23. 7. Vrgorac – Tinovi dani
24. 7. Zagvozd – Festival Glumci u Zagvozdu
25. 7. Sutivan (Brač) – Stivansko lito
26. 7. Milna (Brač) – Milnarsko srce lita
27. 7. Bol (Brač) – Bolsko lito
28. 7. Povlja (Brač) – Kulturno lito Općine Selca
30. 7. Komiža (Vis) – Komiško ljeto
31. 7. Omiš – Omiško kuturno ljeto
1. 8. Knin – Ljeto u Kninu
2. 8. Solin – Solinsko kulturno ljeto
3. 8. Dol (Hvar) – Puhijada
4. 8. Livno – Livanjsko kulturno ljeto
24. 8. Kastav – Kastafsko kulturno leto

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju