Ove jeseni make-up stručnjaci preporučuju što prirodniji izgled, posebno kada se radi o dnevnim kombinacijama. Nježnom nijansom zlatne boje na očima i ružičastim tonovima na obrazima unesite svježinu u tamnije jesenske boje. Ovaj jednostavan izgled ostavlja prostora da se poigrate s mat i sjajnim ruževima, a ove sezone trendi su bobičasti tonovi.

Dok su se na modnim pistama izmjenjivali uglavnom dramatični make-up look-ovi, ako je suditi po jesenskim trendovima, na ulicama ćemo ipak viđati minimalno make up-a. Iako se popularno zove no make make up look, za postizanje ovoga izgleda ipak treba izdvojiti određeni vremenski period kako bi se postigao željeni efekt. Kako do ovog prirodnog make up-a, pokazala nam je profesionalna vizažistica koja je modnu blogericu Mateu Frajsberger pripremila za dan i pokazala koliko nijansa ruža može promijeniti cijeli izgled.

Uz mat nijanse, ove jeseni ponovno su trendi i sjajni ruževi. Svojom Mark kolekcijom tekućih ruževa, AVON je obuhvatio obje kategorije pa tako u njihovom katalogu možete pronaći svoju jesensku boju među deset mat te deset sjajnih tekućih ruževa. Intenzivne, visoko pigmentirane boje jednostavno se nanose, izgledaju efektno te hidratiziraju dok ih nosite.

Osim ruževa, ove jeseni naglasak je i na trepavicama. Izgled inspiriran šezdesetim godinama prošlog stoljeća možete postići uz nekoliko slojeva kvalitetne maskare. Uz to, u trendu su prirodne, pomalo neuredne obrve, stoga zaboravite na čupanje i pustite ih da rastu. Dopuniti ih možete gelom za obrve u boji koja odgovara prirodnoj nijansi vaših obrva.

 

Sadržaj je napravljen u produkciji NOVA TV Content Teama u suradnji s 'AVON kozmetikom' i u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju