Kao članica kraljevske obitelji Meghan markle ima pravila kojih se mora držati prilikom izlazaka u javnost i odlazaka na službena putovanja. Ipak, kao bivša glumica Meghan je već izgradila svoj osobni stil i nije dopustila da joj nova titula stane na put.

Galerija


Zna se tako dogoditi da Meghan prekrši neke protokole tako da, primjerice, pokaže ramena ili odjene nešto kraću haljinu od uobičajene.

A najveća razlika između Meghan i još jedne poznate članice obitelji, Kate Middleton, je nedostatak boja u njezinoj garderobi.

Dok se Kate voli igrati bojama, bila to žuta, ružičasta, plava ili crvena, Meghan ima nešto "blaži" ormar.

U većini slučajeva Meghan je naime odjevena u tamne, crne kombinacije.

Psihologica specijalizirana za boje, Karen Haller, smatra da se radi o u potpunosti svjesnoj odluci. Analzirajući prilike u kojima je Meghan nosila crne kombinacije, došla je do zaključka da omiljena članica kraljevske obitelji bira crnu jer ne želi biti središtu pozornosti.

U redu joj je biti u pozadini, smatra Haller. Razlog je to zbog kojeg će oni koji je već vole, sada još više zavoljeti vojvotkinju od Sussexa.

I prošli mjesec Meghan se odlučila za "dosadno" izdanje za prigodu u kojoj se ne smije privlačiti pažnja, a ovdje pogledajte kako je izgledala.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju