Kao članica kraljevske obitelji Meghan markle ima pravila kojih se mora držati prilikom izlazaka u javnost i odlazaka na službena putovanja. Ipak, kao bivša glumica Meghan je već izgradila svoj osobni stil i nije dopustila da joj nova titula stane na put.

Galerija Meghan u haljini modne kuće Givenchy s visokim prorezom Meghan Markle Meghan Markle - 5 +0 Meghan Markle - 1
Zna se tako dogoditi da Meghan prekrši neke protokole tako da, primjerice, pokaže ramena ili odjene nešto kraću haljinu od uobičajene.

A najveća razlika između Meghan i još jedne poznate članice obitelji, Kate Middleton, je nedostatak boja u njezinoj garderobi.

Dok se Kate voli igrati bojama, bila to žuta, ružičasta, plava ili crvena, Meghan ima nešto "blaži" ormar.

U većini slučajeva Meghan je naime odjevena u tamne, crne kombinacije.

Psihologica specijalizirana za boje, Karen Haller, smatra da se radi o u potpunosti svjesnoj odluci. Analzirajući prilike u kojima je Meghan nosila crne kombinacije, došla je do zaključka da omiljena članica kraljevske obitelji bira crnu jer ne želi biti središtu pozornosti.

U redu joj je biti u pozadini, smatra Haller. Razlog je to zbog kojeg će oni koji je već vole, sada još više zavoljeti vojvotkinju od Sussexa.

I prošli mjesec Meghan se odlučila za "dosadno" izdanje za prigodu u kojoj se ne smije privlačiti pažnja, a ovdje pogledajte kako je izgledala.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju