Sa svojih gotovo 450 tisuća pratitelja, preslatka Luna trenutačno je jedna od najvećih psećih zvijezda na Instagramu. Njezin vlasnik Jared svakodnevno objavljuje kratke videosnimke u kojima otkriva Luninu i njegovu svakodnevicu i s cijelim svijetom dijeli njihovu ljubav koja ih povezuje.

A sada će ta ljubav biti još veća i čvršća jer je Jared u novom videu otkrio da će Luna postati "starija sestra". Naime, Jaredova je partnerica trudna, a pametna Luna brzo je shvatila da u obitelj stiže novi član i da prema svojoj vlasnici sada treba biti posebno pažljiva i puna ljubavi.

Nježno se stisnula uz njezin trudnički trbuh, kao da je želi zaštititi, čuvati i biti joj podrška, a svojoj gazdarici daje i puse. Jared je video u kojem se, između ostalog, vidi i kako njegova ljubimica njuška pozitivan test na trudnoću, popratio porukom.

U ovo doba godine zahvalni zbog jednog posebnog razloga. Naša obitelj raste. Nevjerojatno smo blagoslovljeni, poručio je simpatični Jared te otkrio da beba stiže u ožujku.

Pas Luna misli da je u prošlom životu bila čovjek "Ona je anđeo": Upoznajte psića Lunu koja misli da je u prošlom životu bila čovjek

Trogodišnja ženka pasmine mini cockapoo i njezin gazda osvojili su srca i simpatije tisuća ljudi diljem svijeta pa su i ovu sretnu vijest mnogi dočekali s oduševljenjem te su im čestitali:

Suze mi teku niz lice. Luna će biti najbolja starija sestra.

Čestitam, ljudi, uskoro ćete biti obitelj od četvero.

Jedva čekam vidjeti Lunu kao stariju sestru.

Upoznajte Doru, terapijskog psa koji pomaže malim pacijentima u KBC-u Split Terapijski pas Dora i terapeutkinja Matea Vidak rade u KBC-u Split - 13 Terapijski pas Dora i terapeutkinja Matea Vidak rade u KBC-u Split - 15 Terapijski pas Dora i terapeutkinja Matea Vidak rade u KBC-u Split - 14 +12 Terapijski pas Dora i terapeutkinja Matea Vidak rade u KBC-u Split - 12

Elegantni psi vitkih nogu i plavih očiju možda su i najveći šarmeri među svim pasminama Vajmarski ptičar Vajmarski ptičar Vajmarski ptičar +11 Vajmarski ptičar

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju